Hrvatska VS. Turska
4 posters
Hrvatski Ratnici :: Zabava :: Sport
Stranica 1 / 1.
Hrvatska VS. Turska
sta mislite kako ce nasi odigrati s Turcima??
ja kazem da ce biti 2:1 ili 3:2 za nas
ja kazem da ce biti 2:1 ili 3:2 za nas
GraveKeeper- Moderator
- Broj postova : 397
Registration date : 16.06.2008
Re: Hrvatska VS. Turska
Big foot je napisao/la:Ma razbit cemo mi njih 3:1!!!
Dobra prognoza!!!Samo smo mi izgubili a ne oni
Ratnik1- Lijeva ruka
- Broj postova : 272
Jebote u zadnjoj su nam sekundi zbili!!!! Nek ide sve u kurac!!!! Tak i tak bu ih njemačka strgala!!!!!
Gost- Gost
ma katastrofa, zabiju nai gol, prijatelj pali bengalku, ja bacam TNT...kad ono 1:1, nismo se ni snali...al zajebo je tu i sudac, jer Turci su gol zabili u 122. minuti...a igrali se produetci od 120 min...a tek oni penali...razumijem ja nae igrače...al mogli su barem pogodit gol, pa nek golman skine...a ne fulat...kompletno...
..Ma nije lako bilo pucati penale nakon onakvog scenarija....triba momke razumit...tko se je mogao skoncentrirati na izvodenje...sve se je tako brzo dogodilo da su samo sebi prebacivali kako su to mogli dopustiti i dovesti sebe do penala...i osim toga igrali su dobro..dali su sve od sebe na terenu...ali nije bilo srice...i kako je Hunter rekao zaje.. je sudac sa produzivanjem...i pomocni koji nije signalizira zamjenu...jasno i Olic koji nije zabio odmah na pocetku (Olic je uvijek kriv)...
...A decki su mladi i kad budemo kompletni sa Eduardom ponavljamo za 2 godine '98...
...A decki su mladi i kad budemo kompletni sa Eduardom ponavljamo za 2 godine '98...
Mandrigal- Desna ruka
- Broj postova : 61
Faktor iznenađelja,več počnem slavit a odjedamput padne gol!!!!Samo mi je falilo da mi srce stane,a jadni nasi igrači to ih je shrvalo psihički!!! Jebiga kad budemo igrali kompletno sa eduardom na svjetskom onda bu vidli svog boga!!!
Gost- Gost
Big foot je napisao/la:Faktor iznenađelja,več počnem slavit a odjedamput padne gol!!!!Samo mi je falilo da mi srce stane,a jadni nasi igrači to ih je shrvalo psihički!!! Jebiga kad budemo igrali kompletno sa eduardom na svjetskom onda bu vidli svog boga!!!
ma bit cemo bolji s eduardom ako mu noga dobro zacijeli
GraveKeeper- Moderator
- Broj postova : 397
Hrvatski Ratnici :: Zabava :: Sport
Stranica 1 / 1.